Gå till huvudinnehållet
Hållbarhet

Hållbarhet

För att uppfylla behovet av kompetensinflöde driver ONE Nordic ett flertal projekt för att locka fler unga till energibranschen; traineeprogram, lärlingsprogram, skol-, kund- och branschsamarbeten. På så sätt tar ONE Nordic ett samhällsansvar för branschen och framtidens energisamhälle.

Kvalitet, arbetsmiljö och miljö

Kvalitet, arbetsmiljö och miljö

ONE Nordic AB:s arbetssätt finns dokumenterat i vårt interna ledningssystem vilket är ryggraden i vår verksamhet. Ledningssystemet hjälper oss att arbeta enhetligt, säkert, effektivt och ger oss möjlighet att ständigt förbättra vår verksamhet. 

Gå till kvalitet, arbetsmiljö och miljö
Corporate Social  Responsibility (CSR)

Corporate Social Responsibility (CSR)

Corporate Social Responsibility (CSR) handlar om ansvarsfullt företagande. ONE Nordic vill vara en respekterad aktör i förverkligandet av det vi på ONE Nordic kallar för "Det nya energisamhället".

Gå till Corporate Social Responsibility (CSR)
Det nya energisamhället

Det nya energisamhället

Inom ONE Nordic koncernen talar man om Det nya energisamhället och hur vi tillsammans ska möta de energi- och elrelaterade infrastrukturella behov och krav som nu accelererar både när det gäller produktion, distribution, energieffektivisering och användning av energi

Läs mer om det nya energisamhället
Vattenkraft

Kunskap som ger energi

På ONE Nordic ska ni träffa på kompetensen som leder fram till de optimala lösningarna, oavsett var i kedjan av komplicerade uppgifter som det finns behov av nya idéer och metoder. Vår ambition är inte bara att motsvara högt ställda förväntningar, vi vill också kunna tillföra ny kunskap inom våra olika specialområden – kunskap som ger energi.