Gå till huvudinnehållet
Solcell 2 Header

Hållbarhet

Att vara ett hållbart företag kan definieras på flera olika sätt. Vi har två definitioner. Den ena gäller hur vi driver företaget och den andra gäller effekten av vårt arbete.

Att driva ett hållbart företag handlar för oss om de direkta åverkan på miljö och människor vårt arbetssätt har, till exempel minskade utsläpp från våra transporter, den säkerhet vi har kring allt arbete vi utför, eller hur vi tar hand om våra anställda. Det andra gäller effekten av det arbete vi faktiskt genomför, som på sikt har betydligt större genomslagskraft på vår miljö och omvärld. Den delen ingår i vårt övergripande mål att skapa framtidens hållbara energisamhälle tillsammans med våra kunder.

Säkerhet och arbetsmiljö

Säkerhet och arbetsmiljö

ONE Nordic AB:s arbetssätt finns dokumenterat i vårt interna ledningssystem vilket är ryggraden i vår verksamhet. Ledningssystemet hjälper oss att arbeta enhetligt, säkert, effektivt och ger oss möjlighet att ständigt förbättra vår verksamhet. 

Läs mer här
Samhällsansvar genom utbildning

Samhällsansvar genom utbildning

Corporate Social Responsibility (CSR) handlar om ansvarsfullt företagande. ONE Nordic vill vara en respekterad aktör i förverkligandet av det vi på ONE Nordic kallar för "Det nya energisamhället".

Läs mer här
Det nya energisamhället

Det nya energisamhället

Inom ONE Nordic koncernen talar man om Det nya energisamhället och hur vi tillsammans ska möta de energi- och elrelaterade infrastrukturella behov och krav som nu accelererar både när det gäller produktion, distribution, energieffektivisering och användning av energi

Läs mer här