Gå till huvudinnehållet

Tekniska tjänster

Mättekniska tjänster

Avdelningen Mätteknik samlar dagligen in mätdata från över 1 miljon av Sveriges mätare för el, fjärrvärme, gas, och vatten. Säkerhetslösningar, kommunikation och insamlingsprestanda med hög grad av automatisering är några områden som vi dagligen arbetar med.

mätarbyte
Läs mer om mättekniska tjänster

Mätarbytesprojekten

Genom vårt helhetsgrepp för ett flertal elmätarbytesprojekt blev vi först i Sverige med storskalig installation med kommunikationsteknologin NB-IoT vilket skapat goda relationer med Telia och gett oss mycket insyn i teknologin. 

Vi är även otroligt stolta över att vara det företag i Sverige som bytt ut över 2 miljoner mätare i svenska hushåll för våra kunder Ellevio, Eon och Kraftringen. 

Läs om kundcaset Kraftringen
Mätarbyte

KUNDCASE Ellevio projektet

2019 tog ONE Nordic hem ett gigantiskt avtal med elnätsbolaget Ellevio gällande byte av runt 850.000 elmätare hos privatkunder. Här beskriver vi detta utrullningsprojekt som var en enorm utmaning för alla inblandade.

Läs om caset här

Vad kan vi göra för dig?

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med nya kunder och se hur vi kan optimera din affär! Välj verksamhetsområde och fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort.

Kom i kontakt med en säljare