Gå till huvudinnehållet

Entreprenad

Vårt team tar hand om helheten

Ska du förstärka eller bygga om ditt distributionsnät, station/ställverk, din produktionsanläggning, trafiksignal- eller belysningsanläggning? Eller har du planer på att bygga något nytt? Vi finns i hela Sverige och har ett starkt team som tar hand om de riktigt stora och de lite mindre entreprenaduppdragen. Vårt fokus gäller allt som har med el-infrastrukturen att göra.

one montör

Engagemang och ledande teknik

Vi tar ett helhetsgrepp för dina entreprenader och erbjuder det som behövs inom modern eldistribution, telekommunikation och anläggningar för spårbunden trafik. På ONE Nordic har vi erfarna entreprenörer och kvalificerade ingenjörer som kan hitta de bästa lösningarna för ditt kraftverk, din värmeanläggning eller elcentral.

one nordic montör

ENTREPRENAD Norra Vedbo Vindpark

Vårt dotterbolag Lapplands Elnät fick uppdraget att konstruera och bygga det interna elnätet samt fiberkommunikationen i en större vindpark i Småland. Ett steg på vägen mot en mer fossilfri energiförsörjning.

Läs mer om kundcaset här

Vad kan vi göra för dig?

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med nya kunder och se hur vi kan optimera din affär! Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort med rätt kontaktperson.

Kom i kontakt med en säljare