Gå till huvudinnehållet

Service & Underhåll

Vårt största tjänsteområde

Vårt största tjänsteområde är service och underhåll. Våra kunder är, elbolag, kommuner, industri och fastighetsägare som behöver serva sina anläggningar eller laddstationer. Vi jobbar även mycket med underhåll av kunders elnät, belysning, trafiksignaler och liknande.

Näten och elanläggningarna behöver anpassas till vårt alltmer elektrifierade och utvecklade samhälle. Vi tar ett helhetsgrepp om detta och ansvarar för allt från cybersäkerhet till ny teknik och nya lagar. Det blir även vårt ansvar att ha rätt personal samt att se till att dessa kommer hem säkert, varje dag.

montör one

Vi tar ansvar för elanläggningen

Behöver du någon som kan sköta service och underhåll av din elkraftsanläggning eller lokalnät? Någon med kunskap om elsäkerhet och kraven på dessa. Vi har en organisation som kan hantera både förebyggande åtgärder, underhåll och beredskap dygnet runt, årets alla dagar. 

elanläggning
Läs kundcaset Staffanstorp Energi

Vi hjälper de största elbolagen

En annan typisk kund är ett större elbolag med ansvar för både lokala nätverk och energiproduktionsanläggningar. Här jobbar ONE både löpande med underhåll samt har jour redo om något händer. Näten behöver anpassas till vårt allt mer elektrifierade samhälle, till exempel kunna ta emot el från mindre producenter. Det sköter vi. Ramlar det ned träd över ledningar under storm åker ONE ut och röjer samt ser till att elen kommer igång igen. Ett brett åtagande vi är stolta över att kunna leverera. 

one montör
Läs om vårt arbete för Stockholms stad
Staffanstorp Energi

KUNDCASE BatteryLoop

BatteryLoop verkar i en bransch som är i hetluften. De har en stor efterfrågan på sina produkter och vill kunna fokusera på att ta fram och utveckla dessa. Då behöver de en servicepartner som är både trygg och stabil och kan leverera så att BatteryLoops egna slutkunder får toppservice.

Läs mer om caset här

Vad kan vi göra för dig?

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med nya kunder och se hur vi kan optimera din affär! Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort med rätt kontaktperson.

Kom i kontakt med en säljare