Gå till huvudinnehållet
Phone 2 Header

Kontakt

Vi är ett renodlat entreprenad-företag med stora industrikunder. Vi har tyvärr ingen möjlighet att hantera frågor från privatpersoner. Är du intresserad av att komma i kontakt med en specifik avdelning eller medarbetare är du välkommen att ringa vår växel eller maila oss så ska vi göra vårt bästa för att slussa dig vidare. Har du frågor gällande karriär - kika på våra karriärsidor. Har du frågor gällande mätarbyten ber vi dig vända dig till någon av våra kunder inom mätarbytesprojekten så kan de hjälpa dig vidare. 

Kundkontakt

Vill du komma i kontakt med någon av våra säljare?
Vill du komma i kontakt med någon av våra säljare?

Är du leverantör och har frågor om en faktura?

Är du kund och har frågor om fakturor?

Faktura från ONE Nordic
Faktura från ONE Nordic

Marknad och varumärke

Lisa Loderus
Lisa Loderus Kommunikations- och marknadsansvarig
Matarbyte Puff

Kunder Ellevio mätarbyte

Under perioden 2020 - 2023 hjälper vi Ellevio att byta elmätare hos många av deras kunder. Hittills har det bytts över 632 220 mätare i det projektet. Är du kund hos Ellevio och har frågor om bytet av din elmätare hänvisar vi till de informations siter och den kundtjänst Ellevio har satt upp enkom för detta projektet. 

Här kan du se om din mätare byts av Ellevio.

Eon

Kunder EON mätarbyte

Under perioden 2020 - 2023 hjälper vi Eon att byta elmätare hos många av deras kunder. Alla elmätare i Sverige ska bytas innan år 2025. Är du kund hos EON och har frågor om bytet av din elmätare hänvisar vi till de informations siter och den kundtjänst EON har satt upp för sina mätarbyteskunder. 

Kraftringen

Kunder Kraftringen mätarbyte

Under perioden 2020-2023 byter Kraftringen ut mätarna ut hos 110 000 el-, gas- och fjärrvärmekunder i södra Sverige. Är du kund hos Kraftringen hänvisar vi dig till deras kundtjänst uppsatt speciellt för mätarbyteskunder när du har frågor.