Gå till huvudinnehållet

ONE Nordic Challenge

ONE Nordic Challenge

Har du också det som krävs för en karriär i energibranschen?

Vi testar Sveriges elit

Anders Jansson och vår VD Jonas Arvidsson undersöker om kända svenska idrottsstjärnor har det som krävs för att utföra de jobb som energibranschens supertekniker gör dagligen. Har du det som krävs? Sök då jobb hos oss! Energibranschen behöver 100 000 ingenjörer och tekniker de kommande 10 åren. Tillsammans ska vi bygga framtidens fossilfria samhälle. 

Se alla filmer på vår Youtube kanal Se lediga tjänster på vår karriärsida

Finalen

I sista avsnittet av ONE Nordic Challenge utmanade vi chefer från Ellevio, E.ON och Kraftringen i en elmätarbytestävling

Just nu byter vi ut miljontals gamla elmätare till nya smarta elmätare i Sverige – och det ska även våra tävlande få göra i finalavsnittet av
ONE Nordic Challenge. Vi får sällskap av chefer från våra kunder Ellevio, E.ON och Kraftringen för en spänningsfylld utmaning där de bedöms både på kvalitet, säkerhet i arbetet och tid.

Men först får samtliga en teoretisk crash course innan de ska använda sig av kunskaperna i praktiken. Vem är snabbast? Vem är noggrannast? Och vem vinner egentligen? Få svar på frågorna och mycket mer i det allra sista avsnittet som du kan se här.

Se sista filmen här

Se ONE Nordic Challenge filmerna här

ONE Nordic Challenge
Se allt material på vår Youtube kanal

KARRIÄR Vi behöver dig!

Energianvändningen i Sverige och övriga världen ökar stadigt varje år. Orsaken är bland annat den hållbara, ekonomiska och tekniska utvecklingen. Mot detta står en energiinfrastruktur som inte riktigt hängt med. Vi har ett kontinuerligt behov av montörer, beredare och projektledare till spännande uppdrag runt om i Sverige. 

Läs mer på våra karriärsidor

Häng med på vår resa!

Vi delar med oss av vår vardag i våra olika kanaler. Följ oss gärna.