Gå till huvudinnehållet

Belysning

Med vår hjälp kan du få ditt belysningsnät att fungera optimalt året om, dygnet runt

Oavsett om du behöver drift & underhåll, service, tekniskt avancerade lösningar, optimering eller en totalentreprenad för att bygga om eller bygga nytt, skräddarsyr vi det upplägg som passar bäst för anläggningen och ditt behov. Som samarbetspartner fungerar vi som navet mellan dig och leverantörerna av tekniken.

Vi erbjuder lösningar som optimerar belysningsanläggningar. Utomhusbelysningen ställer stora krav på dig som anläggningsägare. Den förbrukar stora mängder energi och det är viktigt att optimera anläggningen samtidigt som det gäller att tillfredsställa kraven på trafiksäkerhet, miljöledning och estetisk utformning. Många parametrar måste parallellt uppfyllas för att du kostnadseffektivt ska kunna bygga, sköta och äga en belysningsanläggning.

Vi erbjuder följande inom belysning

Entreprenad

Tillsammans med våra kunder ser vi till att deras belysningsanläggningar projekteras, byggs och fungerar optimalt.

Läs mer om vårt erbjudande inom entreprenad

Service och underhåll

Vi erbjuder drift och förebyggande underhåll, eldriftansvar, samordningsansvar samt jour och beredskap. Idag utför vi drift och förebyggande underhåll på utomhusbelysning i offentlig miljö och dekorativ miljö - det gäller belysning för gator, vägar, torg, parker, gångtunnlar, fasadbelysning, belysning infälld i mark etc. ONE Nordic AB ansvarar för genomförande av underhållsåtgärder, felavhjälpning, seriebyten av ljuskällor, inspektioner, punktbyten av ljuskällor, armaturbyten, byten av rostskadade stolpar samt att åtgärda vandalisering, kabelfel och trafikskador på din belysningsanläggning. Vi har även höghöjdscertifierade montörer och utför arbete i belysningsmaster.

ONE Nordic AB kan även erbjuda eldriftsansvar och samordningsansvarig för belysningsanläggningen. Med ett ONE Assistans-avtal kan du även få tillgång till vår jour och beredskap som kan rycka ut med kort varsel om det uppstår något problem i er anläggning. ONE Assistans är en trygg och billig försäkring för att korta stillestånden.

Läs mer om vårt erbjudande inom service och underhåll

Tekniska tjänster

Vi erbjuder lösningar som optimerar belysningsanläggningar.

  • Ekoljus – Styrsystem för optimering och övervakning av belysningsanläggningar
  • Positionsljus – GPS-inmätt belysningsanläggning
  • Adaptiv belysning – Styrsytem som anpassar belysningen efter trafiksituationen. Vid tex dålig sikt eller mycket trafik lyser det mer och vid lite trafik och säkra trafikförhållanden lyser det mindre.

Läs mer om vårt erbjudande inom tekniska tjänster

Vad kan vi göra för dig?

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med nya kunder och se hur vi kan optimera din affär! Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort med rätt kontaktperson.

Kom i kontakt med oss