Gå till huvudinnehållet
Vårt Erbjudande (1) (1) (1)

Vårt erbjudande

Lapplands Elnät är verksamma inom energisektorn i norra Sverige. Vi arbetar inom en rad områden för kunder med tuffa krav, så som vindkraft och drift- och underhållstjänster. Vår kärnverksamhet är entreprenader inom lokal- och regionnät, där vi är en ledande leverantör.

”Genom att leverera kvalificerade och kostnadseffektiva projekt skall vi positionera oss som ett givet förstaval hos våra kunder”

Att jobba kontinuerligt med förbättringar är en naturlig del i vår verksamhet. Vi strävar efter återkommande och nöjda kunder och därför ger vi aldrig utrymme för dåligt genomförda projekt.

Entreprenader lokal- och regionnät

Entreprenader lokal- och regionnät

Vi utför entreprenader, d.v.s. nybyggnationer och ombyggnationer av lokal- och regionnät (0,4-130 kV). Entreprenaden inkluderar både projektering, beredning och montage. Till vårt förfogande har vi specialiserade ingenjörer, projektledare, tekniker och montörer.

Entreprenader på lokal- och regionnät
Drift- och underhållstjänster

Drift- och underhållstjänster

Det service- och underhållsavtal vi erbjuder är helt och hållet upplagt efter din verksamhets behov och hur anläggningen ser ut och används. Underhållsavtalet består som regel av kontroll och tillsyn av ingående delar i en apparat eller av en anläggning.

Drift- och underhållstjänster
Elnätsdesigners ONE Nordic Webb

Specialkompetens och stora resurser via ONE Nordic

Med moderbolaget ONE Nordic i ryggen kan vi vid behov komplettera vårt erbjudande med specialkompetens och stora resurser för att effektivt skräddarsy en lösning efter din verksamhets behov. ONE Nordic är Nordens ledande leverantör inom energitekniska tjänster, service och entreprenad och har 1200 medarbetare på ett 40-tal orter i Sverige.

Vindkraft (1) (1)

Vårt erbjudande inom vindkraft

Inom vindkraftområdet erbjuder Lapplands Elnät allt från specifika punktinsatser till totalentreprenadprojekt. De tjänster vi erbjuder omfattar projektering, konstruktion, mark- och byggarbeten, materiel, montage, provning, idrifttagning och dokumentation samt leveranser av en helt driftklar anläggningar.