Gå till huvudinnehållet

Mättekniska tjänster

Mättekniska tjänster

Vi hjälper dig med korrekt hantering av energimätvärden, energimätare och energimätsystem. För dig och din kund handlar det om att säkerställa att du har grepp om verklig produktion eller förbrukning inom värme-kyla, el, vatten och gas.

Insamlingstjänster

Nätbolag står idag inför stora utmaningar i form av säkerhetsaspekter, nya teknologier, nya insamlingssystem och mätare i och med de nya funktionskraven. Vi skapar förutsättningar för nätbolagen att fortsätta fokusera på sin kärnverksamhet i övergången till nästa generations mätare.

Kundcase: Ellevio Mätarbyte

Fälttjänster

Vi har lång erfarenhet av fälttjänster inom energimätning. Tillsammans med våra beställare utvecklar vi kontinuerligt processer och rutiner. Vårt androidbaserade ärendehanteringssystem med webbgränssnitt, ser till att ni som beställare alltid har uppdaterad information och direkt tillgång till avslutade ärendens dokumentation.

Kundcase: Ellevio App

Labbtjänster

Vi är Sveriges bredaste leverantör av energimättjänster. Vi har ackrediterade kontrollorgan enligt IEC 17020 och ackrediterade laboratorier enligt IEC 17025. Prova oss gärna för era kalibreringar/kontroller inom El, Värme-Kyla, Vatten och Instrument. Vi har även provning av Gasmätare.

Kontakta oss om du vill veta mer

Konsulttjänster

Våra mättekniska specialister hjälper till med rådgivning och analyser i olika mättekniska frågeställningar. Det kan gälla tekniska bedömningar, utredningar, felanalyser eller som tekniskt stöd vid framtagning av olika beslutsunderlag. Vi bedriver också en omfattande utbildningsverksamhet inom det mättekniska området.

Kontakta oss om du vill veta mer

KUNDCASE Smart mätteknik frigör tid

För vår kund Kraftringen har vi bytt ut mätare både hos hushåll och företag. Nu fortsätter vi att samla in data från samtliga mätare. Ett unikt uppdrag då det gäller både el, värme, kyla gas och vatten. 

Läs caset här Se alla kundcase

Vad kan vi göra för dig?

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med nya kunder och se hur vi kan optimera din affär! Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort med rätt kontaktperson.

Kom i kontakt med oss