Gå till huvudinnehållet
Tekniska Tjänster (1) (1)

Tekniska tjänster

Vi har ett flertal olika specialister, ingenjörer med professionella kunskaper inom flera områden som kan hjälpa dig med de tuffaste tekniska problem.

Spetskompetens när du behöver den

Utan att skryta alltför mycket kan vi konstatera att en del av dem tillhör världseliten inom sitt område, med en kompetens som efterfrågas från väst till öst, från nord till syd. I vår företagskultur uppmuntrar vi utveckling, ansvarstagande och förbättringar.

Våra specialister kan hjälpa dig med att effektivisera din anläggning. De kan öka tillgängligheten i elnät, gasnät, fjärrvärmenät, och spårburet nät. Våra ingenjörer har erfarenhet och processkunskap inom energi, automation, mätteknik, driftkommunikation, industri, kärnkraft, fastighet, trafik och belysning. Vi har expertiskunskap inom energiproduktion.

Vårt mål är att skapa den bästa lösningen för dig med avseende på hög effektivitet, driftsäkerhet, personsäkerhet och låg miljöpåverkan. För att klara det måste vi vara lika kunniga i helheten som djupa i detaljerna. Det handlar om att se både på kort och på lång sikt.

Med oss får du en trygg partner som skapar problemfrihet för dig som kund.

Våra specialister kan tekniken för att undvika problem och optimera produktion och teknik inom:

För mer information kontakta

Stellan Lundberg
Stellan Lundberg Säljansvarig ONE Engineering
Mätteknik säkrar dina intäkter

Mätteknik säkrar dina intäkter

För dig som levererar el, vatten, fjärrvärme och gas är korrekt hantering av mätvärden en fråga om kvalitet och ekonomi. Mätvärden måste samlas in och rimlighetsbedömas och kvalitetskontroller måste göras. Kostnader för mätfel och personal kan bli betydande. Dina kunder måste också kunna lita på energifakturan. Du behöver kunna lita på att dina mätare visar rätt. Kalibrering av mätarna handlar om att skapa gott anseende, att få rätt betalt och att uppfylla gällande föreskrifter. Vi på ONE Nordic koncernen har utvecklat en rad mättekniska tjänster som hjälper dig att hålla koll på dina mätare och säkra dina intäkter.

Läs mer om mätteknik
Kalibrering och Verifiering

Kalibrering och Verifiering

Vi har ett av Sveriges mest kvalificerade laboratorium för att kalibrera mätutrustning och instrument. Våra laboratorier är ackrediterade av Swedac för provning och kalibrering av mätare för el, värme och vatten samt för mättransformatorer upp till 6000 A och 130 kV. Dessutom har vi Sveriges enda provningslaboratorium för gasmätare. Förutom kalibrering av energimätare åtar vi oss service samt spårbar kalibrering av alla typer av mätinstrument, till exempel multimetrar och strömtänger. Vi genomför även kontroll av ditt mätsystem.

Läs mer om energimätning