Gå till huvudinnehållet
Underhåll (1) (1)

Service och underhåll

Behöver du en partner som kan hjälpa dig att öka tillgängligheten i din anläggning? Och som samtidigt sänker kostnaderna för felavhjälpning?

Låt oss hjälpa dig! Vi erbjuder tjänster inom allt från drift, förebyggande- och felavhjälpande underhåll till beredskap. Du kan själv välja om du vill anlita oss för enskilda punktinsatser eller teckna ett för dig anpassat serviceavtal under en specifik period.

Vi arbetar inom en rad områden, för kunder med tuffa krav

Underhåll och service är vår vardag hos kunder i många branscher, runt om i landet. Den erfarenhet vi får av en anläggning överför vi även till din. Vi underhåller bland annat:


Systematiskt förebyggande underhåll är en grundförutsättning för att
undvika störningar. Håll med om att det är mycket bättre, och mer lönsamt, att göra ett planerat stopp än att brådstörtat stänga ner och missa värdefulla leveranser.

Det här är sant för alla verksamheter som vi arbetar med. Haverier kan det orsaka oanade och kostsamma följdverkningar. Därför vill vi jobba förebyggande. Och vi vill arbeta tillsammans med dig som kund.

Men inte ens i den bästa av världar går alla stopp att undvika. Värst av allt är det naturligtvis kvällar och helger, när din egen organisation är lågbemannad. I de situationerna prövas vi som vännen i nöden. Vår beredskap dygnet runt, varje dag, året om. Det är en trygghet för dig som kund.

Orionthemes Placeholder Image

Beredskap

Sker det plötsliga, oförutsedda avbrottet erbjuder vi vår beredskapsstyrka med erfarna projektledare, tekniker och montörer som dygnet runt, året om, kan rycka ut med kort varsel. Organisationen är flexibel. Det innebär att vi snabbt kan flytta resurser från olika platser i landet för att göra kraftsamlingar där de för stunden behövs.

För mer information kontakta Bengt Persson

Bengt Persson
Bengt Persson Säljansvarig