Gå till huvudinnehållet

Gas

Gas

ONE Nordic erbjuder entreprenader, service och underhåll samt olika tekniska tjänster inom fordonsgas och gasmätning.

Fordonsgas

Med vår mobila provutrustning utför vi kalibrering av gastankstationer för tankning av biogas- och naturgasdrivna fordon. Vi erbjuder gasföreståndarskap och tar ansvar för driften av anläggningen. Vi har personal som utför service och underhåll 24 timmar om dygnet/7dagar i veckan. Vi utför även entreprenader för om-, ny och tillbyggnation av gastankstationer vid behov samt erbjuder service, drift och installationav driftdatakommunikationssystem.

Gasmätare

Vi har Sveriges enda laboratorium för kalibrering av gasmätare, samt internationellt utbildad och certifierad personal. Vi genomför kalibrering och service på alla olika typer av gasmätare samt testar flöden mellan 0,02 m3/h upp till 4 000 m3/h. Vi erbjuder konsulttjänster inom gasmätning och mätvärdesinsamling. Vi deltar även som experter i nationella och internationella arbetsgrupper när det gäller mätning av gasenergi.

Vad kan vi göra för dig?

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med nya kunder och se hur vi kan optimera din affär! Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort med rätt kontaktperson.

Kom i kontakt med oss